Hvad skal jeg vide om BMX-løb

Hvad skal jeg vide om BMX-løb

Så kommer der et nyt skud på stammen omkring BMX-information. Vi vil prøve at samle en masse viden til nye kørere og forældre så de har et sted de kan finde information omkring hvad det vil sige at skulle til BMX løb.

Kom gerne med input til flere ting som vi kan putte på denne side.

LICENSKORT og LICENS

HUSK - Licenskortet når man er til løb. Det SKAL være underskrevet på bagsiden. Man kan IKKE kører løb på en indslusningslicens, men man skal have en NATIONAL licens - Det kan betyde man skal have opdateret sin licens. Få hjælp til dette hos klubbens kasserer / holdleder.

KØRE-NUMMER.

Når man skal stille op til løb, så skal man have en nummerplade og dermed have tildelt et køre-nummer. Dette får man ved at henvende sig til holdlederen som kan sikre man får et nummer som ikke er brugt i den årgang man skal køre i. Der kan være andre kørere i klubben med samme nummer, men det vil så være i andre årgange.

HUSK at du skal have en FRONT-plade og SIDE-plader på cyklen når du er til løb. UAGTET hvilket løb det er. (Se mere om dette under nummerplader).

LØBSLISTER.

Når man er til løb så kommer der en masse information ud til kørere og forældre via løbslister. Det er information om hvilke Moto man skal være i og hvor man skal stå på gaten. Der kommer også løbende resultater ud den vej.

Vi har prøvet at lave en beskrivelse af hvad det er som der står i en løbsliste. Så læs mere om disse på dette link. LØBSLISTER.

ER UHELDET UDE !

Der er til alle løb førstehjælps folk til stede som kan hjælpe en kører der kommer til skade.

Skulle uheldet være ude og en kører styrter på banen, så er det VIGTIGT at forældrene husker på at de IKKE må gå på banen før de evt. bliver tilkaldt. De vil i de fleste tilfælde kunne komme hen i samarit-teltet og tilse køreren og få en information om hvad der er sket.

Yderligere information