Velkomst til nye kørere

Velkommen i Taulov BMX.

Vi er glade for, at du har valgt at prøve BMX - det er nemlig en fed sport med masser af action og fart. Vi kan garantere, at du kommer til at svede så husk drikkedunk til hver træningsaften!

Alle nye skal registreres og herefter må du komme og træne op til 3 gange, inden du bestemmer dig for, om du vil meldes ind i klubben.

Regler for at køre på banen:

Der er nogle regler, som skal overholdes, så alle kan køre sikkert rundt på banen. Du skal have lange bukser og langærmet trøje på, og det er forbudt at køre på banen uden hjelm (almindelig cykelhjelm duer ikke til BMX) og handsker. Husk hver gang du kører ind på banen, at se dig godt for, så der ikke er nogen, der kører ind i dig.

Selv om alle passer godt på, er det umuligt at undgå at man vælter engang imellem, og det kan selvfølgelig gå ud over tøjet, så sørg for at tage noget tøj på, hvor det ikke gør så meget, der kommer huller i. Det er også en rigtig god idé at bære beskyttelse i form af ben- og albuebeskyttere og evt. brynje.

Lån af udstyr:

Vi har en del cykler, hjelme og handsker, som du må låne, indtil du evt. bestemmer dig for at købe dit eget udstyr. Du skal dog regne med, at det kan blive nødvendigt at dele med andre, da vores udvalg i cykler og hjelme i forskellige størrelser er begrænset.

Cykel, hjelm og handsker kan lånes til den fantastisk billige pris af 200 kr. for en halv sæson. 

Det forudsætter dog at tingene lægges på plads igen og afleveres i samme stand, som de udlånes. Dvs. at man rengør/vasker cyklen, inden den sættes på plads.

Forældre opbakning:

For at klubben kan fungere, er det nødvendigt med opbakning fra forældrenes side. Det omhandler både hjælp til vedligeholdelse af banen, cykler, klubhus og arealet omkring banen. Hvis alle hjælper lidt til - og vi løfter i flok – bliver det meget sjovere for dig eller/og dit barn at komme og køre og færdes på banen.

Derfor skal du allerede ved tilmelding nævne hvor dine interesser/kompetencer ligger.

Yderligere information