Feriesjov var en kæmpe succes

I ugerne 27 og 32 har Taulov BMX holdt Feriesjov for nye BMX-kørere. Her kunne drenge og piger prøve kræfter med BMX-sporten og se, om det var noget for dem. Holdene var totaltbooket op med 20-25 børn fordelt på fire dage i de to uger.

- Jeg synes, det gik rigtig godt. Jeg tror, at det har været en god oplevelse for både de børn, der prøvede BMX, og deres forældre og så for alle os, der stod bag arrangementet, siger holdleder i Taulov BMX, Keld Ebbesen og tilføjer:

- Der var jo fuldt hus alle gangene. Flere af vores forældre havde bagt kage, og de hjalp til med at opstille boder og være klar på banen sammen med vores kørere, hvis nu nogle af de nye væltede og slog sig. fortæller holdleder Keld Ebbesen til taulovbmx.dk.

Feriesjov

Feriesjov er et tilbud i Fredericia Kommune, hvor børn i alle mulige aldre kan prøve kræfter med et væld af sportsgrene i sommerferien. Og BMX i Taulov var altså også på plakaten. Og det glæder formand i Taulov BMX, Karl Kristian Gaarde, at så mange ville ud at trampe i pedalerne, lave flyvehop og prøve at forcere de forskellige og svære hop på banen i Taulov.

- Det er jo godt for klubben det her, for det er med til at tiltrække nye kørere, og det kan også være med til at finde helt nye BMX-talenter, fortæller Karl Kristian Gaarde til taulovbmx.dk

Fastholde kørerne

Og nu hvor Feriesjov er afsluttet, er der omkring otte nye kørere, der dukker op til træningsaftenerne tirsdag og torsdag. Den store kunst er så at fastholde de nye kørere. Og formand Karl Kristian Gaarde ved godt, hvad der skal til for at fastholde BMX-interessen for de nye.

- Der skal fortsat være den gode ånd og stemning og det sociale samvær i klubben. Men de nye skal også ud at prøve at køre nogle BMX-løb, være med til klubmesterskabet osv. Det er jo det, der er klimaks. Og så arbejder vi igen på at få vintertræning på benene, så børnene og de unge kan bibeholde interessen for BMX. Der er jo så mange tilbud, som unge mennesker kan vælge imellem i dag. Så det er vigtigt, at de bliver ved med at køre – også hen over vinteren, slutter formanden.

Yderligere information